CONEIXE'M
TopGuay
Projecte Social
Contactar
ESPECTACLES
PecAnimaci
Carnestoltes
Sant Jordi
Castanyada
Accions a la carta
Taller de Circ


TopGuay
Sant Pol de Mar
Maresme - Barcelona
Tel: 678846429
topguay@topguay.com


Segueix-nos a:

Qui soc?


Artista de les arts escniques, l'animaci i el circ participant en la creaci artstica vinculada als valors humans, respectant l'entorn i la cooperaci social i personal que contribueixin per un mn millor.

Fixo la mirada a una cultura creativa com una eina d'aprenentatge de nous conceptes i que s'esdevingui prctica, didctica i inspiradora.

M'agrada proposar un model d'organitzaci, el ms sostenible, tic i natural possibles.

T'ajudo a dissenyar, imaginar, crear i inventar perqu esdevingui una festa nica.

Compartir la meva passi amb tu, m'exigeix uns coneixements, un vincle de proximitat en el tracte, una qualitat en les diferents propostes artstiques i una satisfacci professional i personal.

Qu faig?


Inverteixo temps i recursos en produir, dinamitzar i realitzar: Animacions infantils i per adults, Pallassa i tallers de circ. Us acompanyo i us assessoro durant tot el procs per planificar all que voleu dur a terme, durant la contractaci garanteixo la qualitat del servei, la viabilitat d'un consum responsable i basat en la confiana.

Ofereixo uns serveis culturals i d'oci el ms sostenibles i econmics possibles, i soc partidaria del reciclatge.

A qui va dirigit?


Entitats, organismes, associacions, grups, collectius,centres docents i a tothom que tingui una idea o pensada i els pensaments creen les paraules i les paraules creen les accions i les accions els hbits i els hbits el carcter i el carcter crea el dest. Si et trobes aqu, va adreat a tu i a tots els que desitgeu dur a terme una festa, celebraci, aniversari, diada popular, fires, inauguraci, jornades culturals, centres de inters, festa petita i festa major...

Compartir la meva passi amb tu, m'exigeix uns coneixements, un vincle de proximitat en el tracte, una qualitat en les diferents propostes artstiques i una satisfacci professional i personal.